TVERRFAGLIG OPPLÆRINGSKONTOR I HEMNE OG AURE

Startside

Ny opplæringsbok på plass!

Dato: 09.06.2015

Da var endelig den nye opplæringsboka OLKWEB3 klar for bruk!

Til alle brukere av opplæringsboka hos TOKHA

 
 

 

Hei!

 
Da har vi endelig fått splitter ny opplæringsbok! Den finner dere på samme sted som før ved å gå på www.tokha.no og velge opplæringsboka i menyen til venstre. Det er veldig viktig at dere leser gjennom denne informasjonen for å kunne bruke opplæringsboka.
 
Vi har nå fått testet den ut og tatt stikkprøver for å se om alt virker, og det ser veldig bra ut! Vi må likevel regne med at det vil bli litt ”grums” i denne overgangen, men vi vil jobbe fortløpende med å finpusse og få på plass alle detaljer. Forhåpentligvis, vil ikke dette merkes så godt av våre brukere. Men for å få siste finpuss på plass, er vi avhengig av våre våkne brukere som rapporterer til oss dersom noe ikke stemmer. All tilbakemelding og spørsmål på ny opplæringsbok, vil vi ha på e-post slik at det blir lettere for oss å holde kontroll på den info som kommer inn.
 

Så her er info dere må ha før dere tar i bruk det nye systemet.

 

 

- Trykk glemt passord for å få tilsendt nytt passord på epost eller sms. Det nye passordet må inneholde MINST en liten bokstav, et tall og en stor bokstav.

 

 

- Brukernavnet er det samme som før

 

 

- Mobil appen funker ikke mot den nye opplæringsboka. Det vil komme en ny tilpasset app for dette på et senere tidspunkt. Men dersom dere ønsker å bruke mobil, er det fullt mulig å logge seg inn via nettleser på mobil (chrome, explorer, safari etc)

 

 
 

- Bruksanvisning på opplæringsboka er til enhver tid nederst på siden når du er innlogget på opplæringsboka. Denne er veldig god, og lett å navigere i. Så ta en titt der, for der er svaret på de fleste spørsmål. Hvis svaret ikke finnes der, sender dere en epost til deres tildelte konsulent i TOKHA (Ingeborg eller Håvard)

 

 

- Det er ikke timeføring i den nye opplæringsboka, kun føring av logg. Vi vil fortløpende besøke bedriftene for å demonstrere opplæringsboka. Men loggføringen er så enkel, at jeg tror de fleste får dette til. Står også veldig godt forklart i brukerveiledningen.

 

 

 
 
Vi håper alle setter av tid til å bli kjent med den nye opplæringsboka, og går gjennom sin egen info. Prøv å før logg så fort som mulig, slik at vi vet at dere får det til. Og det er bare å ta kontakt dersom dere får problemer, så skal vi hjelpe dere så raskt vi kan.
 
 

 

Lykke til alle sammen!

 
 
Mvh
Ingeborg K. Lian
Håvard Hjelen
TOKHA